Over

TrdMrx Legal is een eigentijds merkenbureau gespecialiseerd in alle vraagstukken op het gebied van merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht en domeinnamen. Zo houdt zij zich bezig met het juridisch beschermen en registreren van merknamen, logo’s en vormgeving op wereldwijd niveau en begeleidt zij de gehele registratieprocedure vanaf het moment van creatie van uw naam en/ of product tot en met registratie. Ook adviseert en treedt TrdMrx Legal op in geval van inbreuken op intellectuele eigendomsrechten en gerelateerde onderwerpen, zoals licentiecontracten en het beheer en bewaken van merken- en modellenportfolios.

TrdMrx Legal streeft naar het geven van pragmatische en heldere adviezen. Een persoonlijke benadering maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Immers, des te beter wij weten waar u zich mee bezig houdt, des te beter kunnen wij ons advies afstemmen op uw situatie. Door haar jarenlange ervaring als merken- en modellendeskundige op nationaal en internationaal niveau weet TrdMrx Legal snel tot de kern van de zaak door te dringen en u te voorzien van praktisch en helder advies.

Tokyo

 

TrdMrx Legal is opgericht door Lydian Brunsting. Na zo’n 12 jaar werkzaam te zijn geweest als intellectueel eigendomsrecht jurist bij verschillende merkenbureaus en multinationals, besloot zij in 2013 als zelfstandig jurist te starten.

Lydian werkte eerder als merken- en modellengemachtigde bij merkenbureau Novagraaf en octrooibureau Los & Stigter, waar zij nationale en internationale cliënten adviseerde over de bescherming, handhaving en registratie van merken, modellen en domeinnamen.

Bij Unilever N.V. beheerde Lydian als global trademark counsel een omvangrijke, wereldwijde merkenportfolio en begeleidde zij internationale en nationale marketing projecten vanuit merkenrechtelijk perspectief.

Bij Yamaha Motor Europe N.V. hield zij zich naast het beschermen van de intellectuele eigendomsrechten bezig met het opzetten van een licentiebeleid, een anti-counterfeit strategie en diverse soorten contracten, variërend van licentiecontracten tot distributiecontracten.

Tijdens haar baan als manager-legal counsel IP bij React heeft Lydian haar hands-on ervaring op het gebied van het bestrijden van namaak producten uitgebreid.

Lydian rondde in 2000 haar studie Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen af en behaalde in 2003 de beroepsopleiding voor merken- en modellengemachtigde.

Lydian is naast Benelux Merken- en Modellengemachtigde ook inschreven als Europees Merken- en Modellengemachtigde. Zij vertegenwoordigt cliënten daarnaast bij het beschermen van hun merken en modellen op internationaal niveau, waaronder bij Internationale Merken- en Modellenbureau.

Lydian is lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM) en de International Trademark Association (INTA).

Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies. Bel of email lydian@trdmrx.com.

Bel 085 3030 618