Merkinbreuk

Op grond van uw merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk. Met deze merkregistratie in handen kunt u eisen dat deze merkinbreuk gestaakt wordt en soms zelfs schadevergoeding van de inbreukmaker eisen.

De situatie kan ook omgekeerd zijn. Een ander kan u beschuldigen van merkinbreuk. Of een dergelijke claim terecht is, hangt af van de omstandigheden van het geval.

Zowel wanneer u een inbreuk constateert, als wanneer u van inbreuk wordt beschuldigd, is het verstandig om zo snel mogelijk te reageren en juridisch advies in te winnen bij een merkenjurist, zoals TrdMrx Legal.

Onze ervaring is dat veel van deze kwesties uiteindelijk geschikt worden, zodat een gang naar de rechter niet nodig is. Uiteindelijk zitten veel ondernemers toch niet te wachten op langlopende juridische procedures.

Loopt u tegen een inbreuk-kwestie aan? Neem dan contact met ons op voor een deskundig en pragmatisch advies over de te nemen stappen. Wij nemen u graag de zorgen uit handen, zodat u kunt doen, waar u goed in bent.

Neem nu contact op. Email of bel.

Bel 085 3030618