Benelux merkregistratie

Door middel van een Benelux merkregistratie verkrijgt u bescherming van uw merk in België, Nederland en Luxemburg. Wanneer u verwacht alleen actief te zijn in een of meer van deze landen, is dit een goede beschermingsoptie voor u. Het is niet mogelijk om een  merkregistratie in één van deze landen afzonderlijk te verkrijgen.

Wanneer u echter ook in het buitenland actief bent met uw merk, is een Internationale of EU-merkregistratie wellicht meer geschikt. Neem contact met ons op om te bekijken welke optie voor u het meest geschikt is. Wij adviseren u ten allen tijde uw merk eerst te onderzoeken voordat tot indiening van de merkaanvraag wordt overgegaan.

In de Benelux verkrijgt u merkbescherming na inschrijving van uw merkaanvraag in het merkenregister. U kunt uw merkrechten vanaf dat moment inroepen tegen derden.

Stappenplan

Klik op de volgende onderdelen voor meer informatie over merkbescherming en de stappen die TrdMrx Legal met u doorloopt om uw merk te beschermen in de Benelux, of lees meer over de aanvraagprocedure hier:

Onderzoek

Merkonderzoek

Registratie

Merkregistratie

Bewaking

Merkbewaking

Een Benelux merkregistratie is allereerst geldig voor tien jaar en kan telkens voor periodes van tien jaar worden verlengd tegen betaling van een vernieuwingstarief. Wanneer uw merkregistratie in ons termijnbewakingssysteem is opgenomen, informeren wij u tijdig over deze vernieuwingsoptie, zodat u hier geen verder omkijken naar heeft.

Neem nu contact op om uw merk te beschermen. Bel ons of maak gebruik van het contactformulier.

Bel 085-3030618